Tilattavat ohjelmistot ja toivelaulut

Home » Tilattavat ohjelmistot ja toivelaulut
Tarjoan tilauksesta kaikkia alla olevia valmiita ohjelmakokonaisuuksia – Heikki Sarmannon kanssa tehtyjen konserttien lisäksi. Teen tilauksesta ohjelmanumeroita tai kokonaisia konsertteja teidän toivekappaleiden pohjalta. Mikäli tarvitsette ohjelmistoa merkkipäivillenne tai muihin juhlatilaisuuksiinne niin ottakaa yhteyttä ja kysykää tarjousta.

Maija Hapuoja ja Heikki Sarmanto

Maijan laulu ja säveltäjä Heikki Sarmannon piano ovat legendaarinen ja unohtumaton yhdistelmä jo vuodesta 1970 lähtien. He esiintyvät eri kokoonpanoissa aina konserttisaliin ja kirkkoihin sopivista – duolle sovitetuista teoksista – festivaalien täysimittaisiin viihdeorkesterisovituksiin.

Maija Hapuoja 40 vuotta laulaen

Juhlakonsertti Anna-Mari Kähärän sävellyksistä suomalaisten runoilijoiden teksteihin. Keskiössä on nainen ja hänen kaipuunsa moninaiset kohteet. Kuulija viedään musiikkimatkalle. jossa nauru, kiukku. kipu ja onni leikkautuvat yllättäen toisiinsa. Mukana on muun muassa Anna-Leena Härkösen, Arto Mellerin, Sirkka Seljan ja Kantelettaren runoja.

Keski-iässä villinä vapaana

Anja Porion tekstien pohjalta toteutettu musiikkinäytelmä, joka on omakohtainen menneitten vuosien ja vuosikymmenten tilitys naisen elämästä naurun ja kyynelten parissa, mitään siitä salaamatta ja mitään siihen lisäämättä. Säveltäjäniminä ovat mm. Anna-Mari Kähärä, Jukka Linkola, Heikki Sarmanto ja Carita Holmström. Voidaan esittää halutessa erilaisilla kokoonpanoilla duosta lähtien. Ensiesitys: Vuonna 1998 Pop & Jazz Konservatorion salissa, Maijan 50-vuotisjuhlan kunniaksi.

Suudelmin suljetut kirjeet

Ikimuistoinen, herkkä, hurmaava, persoonallinen… Nämä sanat kuvaavat konserttia erinomaisesti. Tunnelman takaa ammattitaitoinen kokoonpano: Maija Hapuoja ja kahden hengen orkesteri, Reino Helismaan loistavat tekstit sekä Carita Holmströmin uudet sovitukset. Susanna Haaviston ohjaamana ilta saa uudet ulottuvuudet, jotka on koettava, kuultava ja nähtävä. Ensiesitys: Vuonna 2000 Jyväskylän Siltasalissa

Piirongin salaisuus

Koko perheen musiikkiteatteriesitys Heikki Sarmannon sävellyksin. Runoilijoina mm. Kaija Pakkanen, Uuno Kailas. Martti Haavio ja TerttuTupala. Kolmihenkinen bändi kotkotuksineen ja sateen äänineen takaa elämyksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Ensiesitys: Vuonna 2004 Jyväskylän kaupunginteatterissa

Joulukonsertti

Maija Hapuojan ja Havina-yhtyeen lämminhenkinen joulukonsertti.Ohjelmisto koostuu joulun tunnelmaa välittävistä lauluista. Kaikki kappaleeton sovitettu uudestaan esiintyjien näköisiksi versioiksi. Varpunen jouluaamuna, Maa on niin kaunis sekä Tonttu muovautuvat taiteilijoiden käsissä upeiksi kokonaisuuksiksi alkuperäisten tunnelmien säilyessä.

Rakkauslaulukonsertti

Maija Hapuojan ja Tapio Nykäsen tunnelmointia suomalaisten säveltäjien ja sanoittajien tuotantoon. Voimakkaasti tulkitut tarinat, mm. Kai Chydeniuksen Sinua, sinua rakastan ja Heikki Sarmannon ”Rauha” ovat saaneet erittäin lämpimän vastaanoton. Ihmiset ovat kokeneet tämän konsertin laulut syvästi peilatessaan niitä omiin elämäntilanteisiinsa.

Kirkkokonsertti ”Karjalan kunnailla”

Ohjelma koostuu rakastettujen säveltäjien kappaleista eri aikakausilta. Esim. Albinonin ”Adagio”ja ”Karjalan kunnailla”. Uudempaa tuotantoa edustavat mm. Petri Laaksosen ”Kevätpurojen solinaa” ja Anna-Mari Kähärän ”Uinu untuvainen”. Kokoonpanona laulu, urut, piano sekä sello.